Bekijk agenda

Oranje Shownieuws - Meet en Greet

Datum:

zondag 27 oktober 2019

Locatie:

Zalencentrum "De Loo"
Looweg 38
Coevorden

Meet en Greet

Heb jij als artiest iets leuks te melden, spreek dan op zondag 27 oktober 2019 voor de camera je boodschap in tijdens het tweede Oranje Shownieuws ‘Meet & Greet’ festival bij Zalencentrum ‘t Loo, Looweg 38 in Coevorden. Het idee om dit gratis toegankelijke evenement naar Coevorden te halen is afkomstig van Willem de Bie Music Promotions. Als geen ander weet Willem dat het promoten van het Nederlandse lied ontzettend belangrijk is. Tijdens dit festijn krijgen artiesten de mogelijkheid om tussen 16.00 uur en 20.00 uur voor publiek een aantal liedjes te zingen en worden voor de camera ge├»nterviewd. Deze Oranjeflitsen worden geplaatst op onze social media kanalen zodat men deze ook kan delen.

Er is een professionele geluidsinstallatie met een geluidsman aanwezig. Het is van groot belang dat je je als artiest opgeeft bij Willem de Bie ( 06-432 597 55) of bij Hans van Aalst (06-534 165 04). Wacht hier niet te lang mee. De eerste editie was binnen twee dagen volgeboekt.

Uitbaters die belangstelling hebben om het Oranje Shownieuws Meet & Greet festival te boeken kunnen contact opnemen met Hans van Aalst. Ons doel is om alle provincies te bezoeken.